TIETOA NUOHOUS- JA ILMASTOINTI TÖISTÄ PANDEMIA AIKANA!

Hyvät asiakkaat.

Tällä hetkellä, kun elämme poikkeusaikaa ja yritämme kaikki tehdä voitavamme turhien koronatauti tartuntojen levittämiseksi niin myös nuohouksien ja ilmastointipuhdistusten osalta työ muuttaa muotoaan.
Tartuntariskien minimoimiseksi kiireettömien nuohouksien siirtäminen myöhempään ajankohtaan on viisainta. Lämmityskausikin on pikkuhiljaa loppumaisillaan, joten nuohouksen voi hyvinkin siirtää kesälle tai syksymmälle ennen seuraavan lämmityskauden alkua.

Mikäli kiinteistönomistajat haluavat kuitenkin nuohouksia tai IV-kanavien puhdistustöitä ottaa vastaan niin tehdään yhdessä vastuullisia ratkaisuja turhien asiakaskontaktien minimoimiseksi. Asukas voi halutessaan olla pois kohteesta töiden aikana tai antaa muuten nuohoojan tehdä työnsä rauhassa. Ikäihmisten kohdalla joudumme kuitenkin aina tekemään tarkempaa arviota työn suorittamisesta ja sen ajankohdasta.

Tällä hetkelläkin on jo paljon kohteita, joissa nuohooja hoitaa työnsä itsenäisesti asukkaiden ollessa töissä tai muissa menoissa, joten tämäkään ratkaisu ei aiheuta suuria ongelmia, kun vain sovimme työt ja muut siihen liittyvät asiat ennakkoon.

Laskutus ja raportointi voidaan suorittaa postin tai sähköpostien kautta.

Jos ja kun Korona epidemia vaikuttaa etenkin nuohous ja ilmastointikohteiden hetkelliseen vähenemiseen niin toivonkin, että asiakkaat työllistäisivät nyt myös muilla tavoilla. Kattoturvatuotteiden asennukset, piipunhatut sekä muut pihalla tehtävät kattohuoltotyöt eivät juurikaan tarvitse lähempää asiakaskontaktia, joten ottakaa yhteyttä ja kysykää lisää tarvittaessa. Autan mielelläni kaikin tavoin.

Pitäkää huolta toisistanne, olkaa vastuullisia ja uskokaa vielä parempaan huomiseen.

Terveisin,

Nuohous- ja huoltopalvelu
Jeremias Rantanen
040 5763749
jeremiasrantanen@gmail.com